Hoe lang is de sneukeltoer en wanneer kunnen we vertrekken?

De sneukeltoer is ongeveer 32 km lang en verloopt voornamelijk via rustige, landelijk gelegen baantjes. Er zijn tussendoor 5 stopplaatsen voorzien (inclusief de eindstop) voorzien waar je een hapje en drankje zal ontvangen. Op sommige stopplaatsen is er ook animatie of optreden voorzien. Vertrekken (en kaarten afhalen) kan op 14 augustus 2022 tussen 12u30 en 13u30 aan de terreinen van FC Lembeke. Dit is tevens de eindstop.

 

Wat zijn de deelnameprijzen?

We vragen 20 euro per kaart voor een volwassene. Kinderen (tot 14 jaar) kunnen deelnemen aan 12,50 euro. Kinderen onder 4 jaar mogen gratis deelnemen, maar we vragen toch om deze in te schrijven zodat we een goed zicht hebben op het aantal aanwezigen.

 

 

Ik heb me ingeschreven via de website maar geen bevestigingsmail ontvangen?

Na de bevestiging van uw inschrijving heeft u op de website zelf een confirmatie ontvangen, met een samenvatting van uw inschrijving, de betaalgegevens en praktische info. U mag dan ook op beide oren slapen, we hebben uw inschrijving correct ontvangen. We sturen echter geen bevestigingsmail meer na de inschrijving, enkel nog bij betaling.

 

Ik heb me ingeschreven, maar ben de betalingsgegevens op de confirmatiepagina vergeten noteren?

Geen probleem:

    • Het bedrag kan u zelf uitrekenen: 20 euro/volwassen en 12,50 eur voor een kind < 14 jaar.
    • Dit bedrag mag u overschrijven op rekening BE20 8903 8403 5256 op naam van FC Lembeke met als mededeling uw (volledige) naam.

 

Ik heb net betaald, maar nog geen bevestigingsmail van deze betaling ontvangen?

Even geduld dan... we volgen onze rekening vrij regelmatig op, maar niet dagelijks.

 

Waar kan ik terecht voor bijkomende vragen of opmerkingen?

U kan ons steeds contacteren op volgend emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.