Laatste nieuws

De definitieve samenstelling van de reeksen voor het seizoen 2020-2021 voor eerste elftallen, reserven en jeugdploegen kan je raadplegen via deze link.

Op basis van de huidige Corona-maatregelen die op diverse niveau's van toepassing zijn, werd ook door ons beslist om de Lotus Jeugdcup die was voorzien op 30 april, 1 mei en 2 mei 2020 NIET te laten doorgaan.
De gezondheid van iedereen staat momenteel uiteraard voorop!
Op naar de editie in 2021....

Van dinsdag 14 april tot en met vrijdag 17 april 2020 organiseert de jeugdwerking van FC Lembeke zijn jaarlijkse PAASSTAGE. De paasstage is voorzien voor jongens en meisjes van geboortejaren 2007 t.e.m. 2014. Je hoeft niet bij een club te zijn aangesloten.

Alle praktische informatie kan je hier nalezen.

Inschrijven en verdere informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0468/23.39.11.

 

Bericht van Voetbal Vlaanderen - vr 27 maart 2020

Er werd door Voetbal Vlaanderen een aangepaste communicatie verspreid: alle competities van het lopende seizoen in het amateurvoetbal worden stopgezet.

Voor de inhoud verwijzen we naar onze Facebookpagina of de website van Voetbal Vlaanderen zelf.

 

Bericht van Voetbal Vlaanderen - do 19 maart 2020

UPDATE CORONAVIRUS COVID-19

Er werd door Voetbal Vlaanderen een aangepaste communicatie verspreid met maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus. Voor de inhoud verwijzen we naar onze Facebookpagina of de website van Voetbal Vlaanderen zelf.

 

Bericht van Voetbal Vlaanderen - do 12 maart 2020

UPDATE CORONAVIRUS COVID-19

Alle jeugd- en amateurwedstrijden (ook futsal en minivoetbal) worden afgelast, wedstrijden van de Pro League achter gesloten deuren, bekerfinale uitgesteld.

Gelet op de recente ontwikkelingen hebben de KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League in overleg met de autoriteiten en de Corona stuurgroep het volgende besloten:

  • Alle jeugd-en amateur wedstrijden en trainingen worden afgelast, van zowel veldvoetbal als futsal en minivoetbal dit tot 31 maart.
  • De wedstrijden van dit weekend in de Pro League (1A en 1B en de Women’s Superleague) zullen achter gesloten deuren gespeeld worden, zonder fans dus.
  • De bekerfinale van zondag 22 maart wordt uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum.
  • Ook de internationale toernooien voor onze U17 en U19 (zowel jongens als meisjes) zullen niet doorgaan.
  • Alle activiteiten in het nationaal trainingscentrum in Tubeke (trainingen, detectiedagen, activiteiten van arbitrage, …) worden tot nader order opgeschort.

Aangezien de situatie van minuut tot minuut kan veranderen, zullen we in overleg met ACFF, Pro League en Voetbal Vlaanderen kort op de bal spelen en snel communiceren via de sociale en digitale media en deze pagina.

Volg dus verder de informatie op de website van VoetbalVlaanderen en de communicatiekanalen die door FC Lembeke worden ingezet.

FC Lembeke organiseert in samenwerking met VoetbalVlaanderen op woensdag 15 april 2020 een Footfestival voor meisjes. Ben je tussen 6 jaar en 10 jaar en ben je zot van voetbal? Of ken je iemand die even zot is van voetbal als jij? Dan is ons footfestival voor meisjes iets voor jou! 

Kom op woensdag 15 april 2020 vanaf 14u00 naar de terreinen van FC Lembeke! Onze meisjes U6 - U10 kunnen in een super coole sfeer deelnemen aan technische circuits, penaltyshoot, ludieke spelletjes en wedstrijdjes tussen meisjes. Aarzel dus geen seconde ... Alle meisjes, die al of (nog) niet voetballen zijn van harte welkom!

 

De affiche kan je hier raadplegen.