Laatste nieuws

Hier vind je de link voor he voorbereidingsprogramma!

Naar jaarlijkse traditie organiseert de jeugdwerking van onze club een Lotus koekenverkoop. Voor de prijs van 8€ kan u een gevarieerd Lotus koekenpakket bekomen én steunt u de jeugdwerking van onze club!

Bestellen kan tot en met zondag 25 april 2021, het afhalen van de bestelde pakketten is voorzien op zaterdag 15 mei 2021 tussen 09u30 en 15u00 op de parking aan onze terreinen.

U kan uw bestelling doorgeven via het bestelformulier dat kan opgevraagd worden via deze link:

FC Lembeke - Lotus koekenverkoop '20 - '21 (google.com)

Indien u niet als speler/ouder van een jeugdploeg een bestelling doet, noteer dan bij "Ploeg van de speler" gewoonweg "geen".

Alvast bedankt voor uw steun !!

 

Gezien de steeds veranderende regels rond Corona, willen we jullie graag op de hoogte brengen van het laatste nieuws rond onze afhaalactie voor de Stoofvlees Box. Eerst en vooral vinden wij het als vereniging heel jammer (en een stukje onbegrijpelijk) dat afhaalacties voor verenigingen verboden zijn.

Echter, aangezien voor onze actie alles bereid wordt door professionelen (Slagerij Walter & Hilde en jurgenkookt ) kan de actie gewoon doorgaan. Het afhalen op zaterdag 28/11 zal ook bij hen gebeuren.
We hopen dan ook dat er op zaterdag 28/11 massaal stoofvlees-friet zal gegeten worden in Lembeke en omstreken, niet alleen omdat dit het favoriete gerecht is van de Belgen, maar ook omdat onze werking op die manier nog een extra ondersteuning krijgt in deze moeilijke tijden.

Bestellen kan dus nog altijd (zie link in het bericht elders op deze pagina) of je kan uw bestelling ook melden bij slagerij Walter & Hilde.

Alvast bedankt, nu al smakelijk en hopelijk tot binnenkort !!

UPDATE 22/03/2021

Wegens de huidige corona-situatie werd door het jeugdbestuur beslist om het paaskamp niet te laten doorgaan. De veiligheid van de spelertjes en de begeleiders staat vorop en het oordeel is dat die veiligheid niet kan gegarandeerd worden. Jammer maar helaas en op naar een volgende editie !

***** 

Van dinsdag 13 april 2021 tot en met vrijdag 16 april 2021 organiseert de jeugdwerking van FC Lembeke zijn jaarlijks LOTUS PAASKAMP. Dit voetbalkamp is voorzien voor jongens en meisjes van de categoriëen U6 t.e.m. U15. Je hoeft niet bij een club te zijn aangesloten om deel te nemen.

 

Alle praktische informatie kan je hier nalezen.

 

Inschrijven en verdere informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0468/23.39.11.

 

Beste supporters,
 
Omwille van COVID-19 konden we onze jaarlijkse spelersvoorstelling niet laten doorgaan, maar deze jaarlijkse traditie konden we niet zomaar voorbij laten gaan dus zijn de anno 2020 de digitale toer opgegaan.
 
 
Geluid aan en tot binnenkort!