Laatste nieuws

De jeugdwerking van FC Lembeke nodigt u uit op het jaarlijks eetfestijn op zaterdag 13 november om 18u00.

Menu:

  • Aperitief
  • Warme Breydelham met frietjes
  • Voor de kinderen keuze uit: Breydelham of frikandellen met frietjes
  • Lotus verrassing

Om 20u30 wedstrijd Rode Duivels - Estland op groot scherm.

Prijs:

  • Volwassenen: 20 euro
  • Kinderen tot en met 10 jaar: 10 euro

Locatie:

College Ten Doorn, Zuidmoerstraat 125, 9900 Eeklo (eetzaal achteraan).

 

Inschrijven en betalen kan via DEZE LINK ten laatste op dinsdag 9 november. Vermeld bij de inschrijving de keuze voor het kindermenu. De prijs voor 1 volwassene zit reeds in het lidgeld, vermeld wel naam en ploeg van uw kind bij de inschrijving.

Met smakelijke en sportieve groeten en hopelijk tot dan, het jeugdbestuur.

Na de succesedities van de voorbije jaren, en na 18 maanden extra wachten, organiseert IBN BATUTAH in samenwerking met FC Lembeke zijn 9e algemene kwis op vrijdag 26/11/2021. Start om 20u stipt.

Waar: in zaal SOCK te Kaprijke

Deze zal op dezelfde leest geschoeid zijn als de vorige edities: voor elk wat wils, veel themarondes, af en toe Ć©Ć©ntje die aan de ribben blijft plakken. Kortom, voor de sportieve, mediageile doch op klassieke leest geschoeide quizzer. Veelal politiek, sport, media, muziek, actua.

Ploegen van maximum 4 personen. Inkom 5 euro per deelnemer. Maximum 40 ploegen (wees er snel bij, vorige edities steeds volzet).

Inschrijven bij:

Hans Van de Woestijne via 0486/45.57.01 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ploegnaam, contactpersoon, gsm en email vermelden bij inschrijving aub!

Hier vind je de link voor he voorbereidingsprogramma!

Beste supporters,

Voor aanvang van de competitie willen we toch niet nalaten om jullie onze nieuwkomers, kern en staf voor komend seizoen voor te stellen.
Geluid aan en tot binnenkort!
 
Klik hier om deze te bekijken!
Beste supporters,
 
Omwille van COVID-19 konden we onze jaarlijkse spelersvoorstelling niet laten doorgaan, maar deze jaarlijkse traditie konden we niet zomaar voorbij laten gaan dus zijn de anno 2020 de digitale toer opgegaan.
 
 
Geluid aan en tot binnenkort!