Laatste nieuws

Vol-au-vent 

Afhaalactie: zaterdag 13 maart

Kwaliteitsslagerij Walter & Hilde & jurgenkookt tikken de elleboog tegen elkaar!

Samen met het hoofd- & jeugdbestuur

Klik hier:

Voor meer info (flyer)

Om u in te schrijven

Inschrijvingen lidgeld jeugd

Beste supporters,
 
Omwille van COVID-19 konden we onze jaarlijkse spelersvoorstelling niet laten doorgaan, maar deze jaarlijkse traditie konden we niet zomaar voorbij laten gaan dus zijn de anno 2020 de digitale toer opgegaan.
 
 
Geluid aan en tot binnenkort!

Gezien de steeds veranderende regels rond Corona, willen we jullie graag op de hoogte brengen van het laatste nieuws rond onze afhaalactie voor de Stoofvlees Box. Eerst en vooral vinden wij het als vereniging heel jammer (en een stukje onbegrijpelijk) dat afhaalacties voor verenigingen verboden zijn.

Echter, aangezien voor onze actie alles bereid wordt door professionelen (Slagerij Walter & Hilde en jurgenkookt ) kan de actie gewoon doorgaan. Het afhalen op zaterdag 28/11 zal ook bij hen gebeuren.
We hopen dan ook dat er op zaterdag 28/11 massaal stoofvlees-friet zal gegeten worden in Lembeke en omstreken, niet alleen omdat dit het favoriete gerecht is van de Belgen, maar ook omdat onze werking op die manier nog een extra ondersteuning krijgt in deze moeilijke tijden.

Bestellen kan dus nog altijd (zie link in het bericht elders op deze pagina) of je kan uw bestelling ook melden bij slagerij Walter & Hilde.

Alvast bedankt, nu al smakelijk en hopelijk tot binnenkort !!

Huidige stand van zaken

Voor de meest recente stand van zaken wordt verwezen naar de richtlijnen van Voetbal Vlaanderen en naar de berichtgeving op onze Facebookpagina.

Stand van zaken 21 augustus 2020

Naar aanleiding van het hernemen van wedstrijden voor jeugd en senioren op het eigen complex vanaf zaterdag 22 augustus 2020 werden de interne protocollen aangepast. Bij wedstrijden wordt publiek toegelaten en is de kantine geopend. Uiteraard zijn daarbij beperkende maatregelen van toepassing.

De aangepaste protocollen kunnen hier nagelezen worden:

Protocol met algemene richtlijnen.

Protocol voor spelers-ouders.

Protocol voor bezoekers.

Protocol voor trainers.

Protocol voor bestuur en sportieve cel.

 

Wees welkom, volg de maatregelen en hou het veilig !