Bericht van Voetbal Vlaanderen - vr 27 maart 2020

Er werd door Voetbal Vlaanderen een aangepaste communicatie verspreid: alle competities van het lopende seizoen in het amateurvoetbal worden stopgezet.

Voor de inhoud verwijzen we naar onze Facebookpagina of de website van Voetbal Vlaanderen zelf.

 

Bericht van Voetbal Vlaanderen - do 19 maart 2020

UPDATE CORONAVIRUS COVID-19

Er werd door Voetbal Vlaanderen een aangepaste communicatie verspreid met maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus. Voor de inhoud verwijzen we naar onze Facebookpagina of de website van Voetbal Vlaanderen zelf.

 

Bericht van Voetbal Vlaanderen - do 12 maart 2020

UPDATE CORONAVIRUS COVID-19

Alle jeugd- en amateurwedstrijden (ook futsal en minivoetbal) worden afgelast, wedstrijden van de Pro League achter gesloten deuren, bekerfinale uitgesteld.

Gelet op de recente ontwikkelingen hebben de KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League in overleg met de autoriteiten en de Corona stuurgroep het volgende besloten:

  • Alle jeugd-en amateur wedstrijden en trainingen worden afgelast, van zowel veldvoetbal als futsal en minivoetbal dit tot 31 maart.
  • De wedstrijden van dit weekend in de Pro League (1A en 1B en de Women’s Superleague) zullen achter gesloten deuren gespeeld worden, zonder fans dus.
  • De bekerfinale van zondag 22 maart wordt uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum.
  • Ook de internationale toernooien voor onze U17 en U19 (zowel jongens als meisjes) zullen niet doorgaan.
  • Alle activiteiten in het nationaal trainingscentrum in Tubeke (trainingen, detectiedagen, activiteiten van arbitrage, …) worden tot nader order opgeschort.

Aangezien de situatie van minuut tot minuut kan veranderen, zullen we in overleg met ACFF, Pro League en Voetbal Vlaanderen kort op de bal spelen en snel communiceren via de sociale en digitale media en deze pagina.

Volg dus verder de informatie op de website van VoetbalVlaanderen en de communicatiekanalen die door FC Lembeke worden ingezet.